Aria rurală Feleag-Sighişoara

Decât slujbaş la oraş, mai bine-n satu' tău cosaş…

Mici (sau mari?) probleme tehnice

Posted by ditzacontra pe 26 februarie 2011

Dacă încercaţi să intraţi pe site-ul alternativ al săptămânalului Jurnalul Sighişoara Reporter veţi observa că veţi fi direcţionaţi către pagina de start a platformei wordpress unde se comunică faptul că jsreporter.wordpress.com a fost dezactivat ca urmare a nerespectării unor prevederi din termenii şi condiţiile de utilizare a platformei wordpress. Vina îmi aparţine întrucât am încercat să pun pe site un widget (sau o opţiune) prin care vizitatorii site-ului să fie la curent şi cu cursul valutar zilnic, precum şi un widget link către un magazin online de produse IT şi electronice. Se pare că acest lucru n-a fost pe placul celor de la wordpress şi mi-au dezactivat site-ul. Sper că nu definitiv. Le-am trimis un mail cu scuzele de rigoare şi sper ca în cel mai scurt timp problema să fie rezolvată. Totuşi, pentru că există posibilitatea ca problema să fie „rezolvată” prin închiderea definitivă a blogului jsreporter.wordpress.com, am decis să mult tot conţinutul acestia pe un nou site, tot pe platforma wordpress, repectiv pe http://sighisoaranews.wordpress.com/. Acolo veţi găsi tot ce era pe site-ul alternativ al Jurnalului Sighişoara Reporter. Îmi cer scuze pentru inconveniente şi sper să ne revedem cât de curând pe jsreporter.wordpress.com. Dacă nu, nu vă impancientaţi: Sighişoara Freelance Reporter se va constitui în site-ul alternativ al site-ului alternativ al săptămânalului Jurnalul Sighişoara Reporter… 😉 Aşa că, dacă pe vremuri Adrian Năstase era omul cu 7 case, eu, Adrian Diţă am ajuns omul cu 4 bloguri (din care unul, deocamdată, inactiv).

Numa bine!

(UPDATE: S-a rezolvat problema şi site-ul http://www.jsreporter.wordpress.com este din nou activ. Va rămâne activ şi site-ul http://www.sighisoaranews.wordpress.com dar încă nu m-am gândit ce anume o să fac cu el… Adică m-am gândit, dar încă nu ştiu dacă o să mai am suficient timp şi energie pentru el… Dar toate la vremea potrivită.)

(UPDATE 2: Am şters site-ul http://www.sighisoaranews.wordpress.com pentru că între timp http://www.jsreporter.wordpress.com a devenit Sighişoara Freelance Reporter. Deci n-avea sens să-l mai ţin… Apropo, ştiţi ce este un „freelancer”? Un ziarist şomer… 🙂  )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: